Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AS Llefià (778484) - EconomicasPI (121739) » 257080486: T29/J12/II

Liga 257080486 Información oficial sobre el partido 257080486 en Hattrick

20.03.2010 14:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 12 / II.2 (3405)

Miramar Deportivo Alineación oficial del equipo 'Miramar Deportivo' en el partido 1 - 3 EconomicasPI Alineación oficial del equipo 'EconomicasPI' en el partido
Lennaert Tiggelaar (41') 1 - 0
1 - 1 Fabien Dumont (44')
1 - 2 Nuri Al-Nasser (62')
1 - 3 Fabien Dumont (65')
Miramar Deportivo Alineación oficial del equipo 'Miramar Deportivo' en el partido 1 - 3 EconomicasPI Alineación oficial del equipo 'EconomicasPI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Miramar Deportivo Alineación oficial del equipo 'Miramar Deportivo' en el partido 1 - 1 EconomicasPI Alineación oficial del equipo 'EconomicasPI' en el partido
Tiene un resultado normal 0.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,1 % 7,9 % 70,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Miramar Deportivo

Goles Goles

  • 123 Minuto 41 (Gol por la derecha): Passats 41 minuts, Lennaert Tiggelaar, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Miramar es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Agapito Martínez Delgado una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 43, però una magnífica aturada de Rodrigo Díaz va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44, Niels-Jan Beets gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Rodrigo Díaz va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 222 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): En Niels-Jan Beets va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Miramar, l'equip va recuperar la pilota al minut 69 i va contraatacar. En Troje Kostelletz va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Austin Graves de Miramar va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

EconomicasPI

Goles Goles

  • 160 Minuto 44 (Gol de falta): Al minut 44 del partit, Fabien Dumont va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 171 Minuto 62 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Nuri Al-Nasser que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a EconomicasPI.
  • 184 Minuto 65 (Gol de penalti): EconomicasPI va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 1 - 3, quan Fabien Dumont va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Victor Manolache ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 57 (Tirita (médico)): Rodrigo Díaz es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 43 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Victor Manolache.