Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vic Legends FC (994014) - Golden Caramba Warriors (778677) » 241669466: T28/J10/X

Liga 241669466 Información oficial sobre el partido 241669466 en Hattrick

14.11.2009 14:25:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 10 / X.3287 (181854)

hphattrick Alineación oficial del equipo 'hphattrick' en el partido 2 - 2 Pachangeo Team Alineación oficial del equipo 'Pachangeo Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
hphattrick Alineación oficial del equipo 'hphattrick' en el partido 2 - 0 Pachangeo Team Alineación oficial del equipo 'Pachangeo Team' en el partido
Tiene un resultado normal 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

hphattrick

Goles Goles

  • 101 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33, Maurizio Embracher es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 2, reduint la distància pels locals.
  • 110 Minuto 60 (Gol de falta): Szymek Achtelik va aconseguir l'empat per a hphattrick mitjançant un sublim llançament de falta que va netejar les teranyines de l'escaire esquerre. El públic va celebrar el golàs fent l'ona i ballant-li els nanos: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 14 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Fredrik Claesson va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Gwendolin Brack rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 213 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Després de 28 minuts, Danni Bischoff va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 213 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Károly Orsós de hphattrick va intentar batre la porteria rival al minut 31 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 211 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Al minut 56, Maurizio Embracher quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Károly Orsós de hphattrick amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 61 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Károly Orsós de hphattrick va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 52 (Lesión leve): En Fredrik Claesson de hphattrick va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Daniel Ångner va prendre el seu rol al minut 52.

Pachangeo Team

Goles Goles

  • 142 Minuto 21 (Gol de contra por la izquierda): Theodorus Leeuwangh va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 1 per a Pachangeo.
  • 142 Minuto 32 (Gol de contra por la izquierda): En Franciszek Totoń va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 40 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 40 de partit, quan un jugador de Pachangeo, en Eloy Valduerteles, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 50 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Ilja Grootveld. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.