Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Golden Caramba Warriors (778677) - Dominiond (1370207) » 241669440: T28/J3/X

Liga 241669440 Información oficial sobre el partido 241669440 en Hattrick

26.09.2009 14:25:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 3 / X.3287 (181854)

Pachangeo Team Alineación oficial del equipo 'Pachangeo Team' en el partido 2 - 1 gestinfor fc Alineación oficial del equipo 'gestinfor fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pachangeo Team Alineación oficial del equipo 'Pachangeo Team' en el partido 1 - 1 gestinfor fc Alineación oficial del equipo 'gestinfor fc' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,5 % 5,7 % 73,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pachangeo Team

Goles Goles

  • 115 Minuto 29 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Theodorus Leeuwangh de Pachangeo va fer un bon esprint per escapar-se de Banin de la Cueva i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 0. Tot un espectacle!
  • 122 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Pachangeo prenia la batuta de l'encontre al minut 89, quan en Theodorus Leeuwangh va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 2 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Pachangeo va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Jean-Philippe Greising, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Passaven 31 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Theodorus Leeuwangh va rematar alt.
  • 222 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 54 per blocar una centrada d'en Miquel Ferrandell va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Pachangeo.
  • 222 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): En Miquel Ferrandell va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 65 (Tirita (médico)): Semblava que Miquel Ferrandell s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.
  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): En Guillermo Pablos ocupà el lloc d'en Chrisostomos Pagkitis al 89 minuts, dos minuts després que el jugador de Pachangeo quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 84 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Cristian Dumitrascu maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.

gestinfor fc

Goles Goles

  • 140 Minuto 32 (Gol de contra de falta): gestinfor va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. José Antonio Barriga la va transformar en el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Xevi Avellí va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Vaišvilas Barilovičius, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al minut 80, un refús desafortunat de Vaišvilas Barilovičius, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Lionel Boulet no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Anders Flam.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 48 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Xevi Avellí que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.