Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Katocs Kazacs (122694) - Tryko13 (1599977) » 241559674: T28/J3/X

Liga 241559674 Información oficial sobre el partido 241559674 en Hattrick

26.09.2009 14:15:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 3 / X.1327 (166582)

Piacenza C.F. Alineación oficial del equipo 'Piacenza C.F.' en el partido 0 - 0 F.C PELEÑO Alineación oficial del equipo 'F.C PELEÑO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Piacenza C.F. Alineación oficial del equipo 'Piacenza C.F.' en el partido 1 - 2 F.C PELEÑO Alineación oficial del equipo 'F.C PELEÑO' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,8 % 0,3 % 92,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Piacenza C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 6 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Napoleonas Paramas no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Brian van Hamburg estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 33 per blocar una centrada d'en Facundo Acosta va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Piacenza.
  • 222 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Piacenza va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Andrej Pihner va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Harald Warberg.
  • 221 Minuto 67 (Ocasión por el centro): En Janne Eggborn va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Piacenza se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 15 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 15 de partit, quan un jugador de Piacenza, en Brian van Hamburg, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 30 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Joan Miquel Domènech, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

F.C PELEÑO

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Răzvan-Gabriel Oprisan que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 46 (Ocasión por el centro): Al minut 46 de partit, Răzvan-Gabriel Oprisan quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): PELEÑO va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Riewerd Coort va desviar el xut final de Llywelyn Padrig després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Timo Meriläinen de PELEÑO amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.