Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Damaga c. f. (1581096) - Bohatá United FC (1462622) » 241527258: T28/J5/X

Liga 241527258 Información oficial sobre el partido 241527258 en Hattrick

10.10.2009 14:10:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 5 / X.748 (96831)

Atlético Damaga c. f. Alineación oficial del equipo 'Atlético Damaga c. f.' en el partido 3 - 5 Carlota's team Alineación oficial del equipo 'Carlota's team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Atlético Damaga c. f. Alineación oficial del equipo 'Atlético Damaga c. f.' en el partido 0 - 7 Carlota's team Alineación oficial del equipo 'Carlota's team' en el partido
Tiene bastante suerte 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Damaga c. f.

Goles Goles

  • 118 Minuto 2 (Gol evento especial córner peinado): En Ignacio Salas entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Atlético, un peu providencial d'en Adrián Matías va situar el 1-0 al panell digital.
  • 133 Minuto 3 (Gol por la derecha): Xelasio Barroso va incrementar l'avantatge de Atlético amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 130 Minuto 15 (Gol de falta): El gol de falta de Cyryl Milewczyk sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 15 i ampliar l'avantatge de Atlético a 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Hendrik Waidhofer va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 230 Minuto 30 (Ocasión de falta): En Cyryl Milewczyk es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ignacio Salas de Atlético la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Carlota's team

Goles Goles

  • 116 Minuto 12 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 12 minuts quan Pau Nosti va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Roby Casabranca, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 2 - 1.
  • 152 Minuto 71 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 3 - 2 quan Fortunato Tafazzi va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 71 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"
  • 161 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78 en Roby Casabranca va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 3 - 3.
  • 172 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Al minut 84 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Carlotas prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 3 - 4 va ser en Pau Nosti.
  • 182 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Pau Nosti va aprofitar un error defensiu al minut 85, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 3 - 5 al marcador per a Carlotas.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 57 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Johan Håkansson amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Johan Håkansson de Carlotas es va emportar una amonestació al minut 7 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sebbe Kerfs.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 22 (Tirita): Al minut 22, Giulio Lagioni de Carlotas es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 092 Minuto 26 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Antonio Nuñez Puerta, jugador de Carlotas, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 26. Agostiño Tabernero, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.