Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ATLÉTIC ATLÉTIC BILBAO FEMENINO (486286) - MSP (1366025) » 241387103: T28/J8/IX

Liga 241387103 Información oficial sobre el partido 241387103 en Hattrick

31.10.2009 15:40:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 8 / IX.293 (60564)

Real Madrid RCD Alineación oficial del equipo 'Real Madrid RCD' en el partido 2 - 0 Chulemias Club Alineación oficial del equipo 'Chulemias Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Madrid RCD Alineación oficial del equipo 'Real Madrid RCD' en el partido 3 - 1 Chulemias Club Alineación oficial del equipo 'Chulemias Club' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,7 % 0,9 % 11,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Madrid RCD

Goles Goles

  • 185 Minuto 28 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Chulemias. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Virxilio da Capela la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Madrid es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 28.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Madrid va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Juan Araque Blázquez des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Al minut 21 es va veure una gran oportunitat per a Madrid per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Daniel Soares, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Fernando Gastañaduy va estar a punt d'acabar en gol al minut 23, però el porter visitant Sebas Ibern va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Juan Araque Blázquez. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Juan Araque Blázquez va estar a punt de sentenciar el partit al minut 53, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): En Alfred Torroella, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83, José Miguel Noyola gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Sebas Ibern va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Daniel Soares de Madrid va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Chulemias Club

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 37 (Tirita): Al minut 37, Rodrigo Charta de Chulemias es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): En Alejandro Guaro ocupà el lloc d'en Lizer Zurita Haro al 84 minuts, dos minuts després que el jugador de Chulemias quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.