Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TW. F.C. (312474) - F.C.ANDLEX (776479) » 241309745: T28/J3/VIII

Liga 241309745 Información oficial sobre el partido 241309745 en Hattrick

26.09.2009 15:10:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 3 / VIII.960 (54761)

Maccabi Di Livantar Alineación oficial del equipo 'Maccabi Di Livantar' en el partido 3 - 1 PHIL TEAM Alineación oficial del equipo 'PHIL TEAM' en el partido
0 - 1 Mattias Stefansson (28')
Carlo Tisselli (71') 1 - 1
Jeremías Cantropus (76') 2 - 1
Timme Kahn (79') 3 - 1
Maccabi Di Livantar Alineación oficial del equipo 'Maccabi Di Livantar' en el partido 3 - 1 PHIL TEAM Alineación oficial del equipo 'PHIL TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Maccabi Di Livantar Alineación oficial del equipo 'Maccabi Di Livantar' en el partido 1 - 0 PHIL TEAM Alineación oficial del equipo 'PHIL TEAM' en el partido
Tiene suerte 1.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Maccabi Di Livantar

Goles Goles

  • 109 Minuto 28 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Després de 28 minuts Jordi Miquel es va quedar amb cara de borinot quan va regalar la pilota al jugador rival Mattias Stefansson que d'un gran xut va marcar per a PHIL el 0 - 1.
  • 112 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Livantar equilibrava la balança al minut 71. En Carlo Tisselli, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 185 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del PHIL. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Jeremías Cantropus la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Livantar es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 1 arribava al minut 76.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Timme Kahn va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Cristinel Badea de Livantar la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 74 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Plínio Bandeira, jugador de Livantar, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 74. Raúl Moreno, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

PHIL TEAM

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 11 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de PHIL va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Carlos Santana-Bauzá, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 18 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del PHIL sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Juan Manuel Alegría, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 18 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mattias Stefansson es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 35 (Lesión): PHIL es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Svätopluk Vráb no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Javier Ruiz Llera al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 33 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Robert-Jan Roks va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.