Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Écija United (1418104) - loswatermelones (797273) » 241273390: T28/J1/VIII

Liga 241273390 Información oficial sobre el partido 241273390 en Hattrick

12.09.2009 15:10:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 1 / VIII.311 (54112)

Castrelo de abaixo Alineación oficial del equipo 'Castrelo de abaixo' en el partido 0 - 4 tarrossos cf Alineación oficial del equipo 'tarrossos cf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Castrelo de abaixo Alineación oficial del equipo 'Castrelo de abaixo' en el partido 0 - 6 tarrossos cf Alineación oficial del equipo 'tarrossos cf' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Castrelo de abaixo

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 14 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Armando Irusta que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 67, Francisco Manuel Arteta de Castrelo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 74 (Tirita (médico)): Armando Irusta va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

tarrossos cf

Goles Goles

  • 172 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Per Gjertsen quedar desmarcat i marcar per a tarrossos al minut 15. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 181 Minuto 51 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Neil Allsopp de tarrossos l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 51 de partit.
  • 184 Minuto 59 (Gol de penalti): Al minut 59 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Oskari Uitto va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 3.
  • 182 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Al minut 70 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Luke Verhaagh va ser l'anotador del 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): tarrossos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Delmiro Fernández de Córdoba va desviar el xut final de Francisco Díaz de Ortega després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Mark McCarthy va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Delmiro Fernández de Córdoba, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Francisco Díaz de Ortega va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 14, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Delmiro Fernández de Córdoba va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 282 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Neil Allsopp va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 22, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Després de 63 minuts, Syver Tjessem va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Delmiro Fernández de Córdoba va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sebastián Almeyda.