Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Carbonero . (1460346) - Plus Ultra F.C. (124751) » 241261169: T28/J11/VIII

Liga 241261169 Información oficial sobre el partido 241261169 en Hattrick

21.11.2009 15:10:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 11 / VIII.92 (53893)

Polideportivolaviana Alineación oficial del equipo 'Polideportivolaviana' en el partido 0 - 0 Tang's-boys Alineación oficial del equipo 'Tang's-boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Polideportivolaviana Alineación oficial del equipo 'Polideportivolaviana' en el partido 2 - 0 Tang's-boys Alineación oficial del equipo 'Tang's-boys' en el partido
Tiene mala suerte 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Polideportivolaviana

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 17 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Silviu Neagu va entorpir al marcador d'en Fabio Lucchetta per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34 es va veure una gran oportunitat per a Polideportivolavian per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Christophe Picq, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ufuk Cumhur Seba va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Silviu Neagu! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Polideportivolavian va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ufuk Cumhur Seba en un 1 contra 1 amb el porter Nicki Sørensen, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tang's-boys

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 4 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Tang's-boys va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Matthijs Claeys, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 5 (Ocasión de contra por el centro): En Slaviša Karađorđević va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Al minut 22, un refús desafortunat de Nikolaj Mathiesen, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Artur Pacheco no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 29 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Lin Woon Tse, el jugador de Tang's-boys va ser expulsat al minut 29.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 37 (Tirita): Era el minut 37 quan després d'una dura entrada, el jugador Artur Pacheco de Tang's-boys s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.