Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ARSO Balompédica (1339040) - Cuevas del campo F.C (487282) » 241237608: T28/J1/VII

Liga 241237608 Información oficial sobre el partido 241237608 en Hattrick

12.09.2009 15:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 1 / VII.696 (38732)

Los Mosqueperros Alineación oficial del equipo 'Los Mosqueperros' en el partido 0 - 2 JUV MADRID Alineación oficial del equipo 'JUV MADRID' en el partido
0 - 1 Alfonso Fuentes (37')
0 - 2 Alexey Domashev (59')
Los Mosqueperros Alineación oficial del equipo 'Los Mosqueperros' en el partido 0 - 2 JUV MADRID Alineación oficial del equipo 'JUV MADRID' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Mosqueperros Alineación oficial del equipo 'Los Mosqueperros' en el partido 1 - 2 JUV MADRID Alineación oficial del equipo 'JUV MADRID' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,3 % 4,4 % 76,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Mosqueperros

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 26 per blocar una centrada d'en Martin Saksager va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Mosqueperros.
  • 212 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Mosqueperros Ciro Paravagna quasi va assolir l'empat al minut 39 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Fabio Magnanimi de Mosqueperros amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 29, Martin Saksager de Mosqueperros va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 40 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Fabio Magnanimi es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Fernando Catalão.

JUV MADRID

Goles Goles

  • 137 Minuto 37 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 37 en Konrad Angriepen va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Alfonso Fuentes podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 0 - 1 va pujar al marcador.
  • 185 Minuto 59 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del MADRID van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Alexey Domashev va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Es duien 5 minuts de partit jugats quan Dani van Emmerik va estar a punt de posar per davant a MADRID amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Jooseppi Sitari va impedir un gol cantat.
  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de MADRID va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Fulco Santa María, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 282 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38, el MADRID va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Alexey Domashev s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 285 Minuto 42 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de MADRID a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Jaime López Jiménez va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 282 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Yohan Dhenin, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 47 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. MADRID va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Alexey Domashev es va quedar sol davant del porter, al minut 54. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Melquíades Mamán de MADRID la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 17 (Lesión): El jugador de MADRID Dani van Emmerik va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Melquíades Mamán va entrar en el seu lloc.
  • 094 Minuto 30 (Tirita (médico)): Yohan Dhenin es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.
  • 091 Minuto 42 (Lesión leve): MADRID va fer una substitució al minut 42. Alfonso Fuentes va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Joachim Grönen.