Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dromedarios F.C. (435011) - barça y alex (798723) » 241162359: T28/J4/VI

Liga 241162359 Información oficial sobre el partido 241162359 en Hattrick

03.10.2009 14:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 4 / VI.376 (14694)

New Atomms C.F. Alineación oficial del equipo 'New Atomms C.F.' en el partido 1 - 5 At.Almanjayar C.F. Alineación oficial del equipo 'At.Almanjayar C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
New Atomms C.F. Alineación oficial del equipo 'New Atomms C.F.' en el partido 1 - 4 At.Almanjayar C.F. Alineación oficial del equipo 'At.Almanjayar C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,5 % 0,2 % 94,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

New Atomms C.F.

Goles Goles

  • 106 Minuto 60 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 60 i semblava que Atomms desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Leandro Festas va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 1 gols per als locals i 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Ronny Pedersen va disposar d'una bona oportunitat al minut 67, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 285 Minuto 68 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del At.Almanjayar. La jugada d'estratègia del Atomms per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Leandro Festas va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

At.Almanjayar C.F.

Goles Goles

  • 173 Minuto 16 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Juan Luis Maine va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 18 (Gol por el centro): Bruno Balavoine de At.Almanjayar va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 18. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 25 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Christian Kastner de At.Almanjayar l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 25 de partit.
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): Al minut 69, José Ignacio Pita Caños va augmentar l'avantatge de At.Almanjayar a 1 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Al minut 70, els visitants es van col·locar 1 - 5 per sobre quan Argimiro Navarrete Tome va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del At.Almanjayar que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Juan Luis Maine, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 282 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Juan Luis Maine es va quedar sol davant del porter, al minut 64. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 66, Argimiro Navarrete Tome de At.Almanjayar va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.