Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vila United (1433514) - Team Van Reifen (440011) » 241133671: T28/J2/V

Liga 241133671 Información oficial sobre el partido 241133671 en Hattrick

19.09.2009 14:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 2 / V.120 (5633)

F.C.Kotler Alineación oficial del equipo 'F.C.Kotler' en el partido 2 - 2 bar pancho Alineación oficial del equipo 'bar pancho' en el partido
Virgilio Portuguez (16') 1 - 0
1 - 1 Hussain Waziri (42')
Ferhat Kadir Ülgün (44') 2 - 1
2 - 2 Lionel Laine (65')
F.C.Kotler Alineación oficial del equipo 'F.C.Kotler' en el partido 2 - 2 bar pancho Alineación oficial del equipo 'bar pancho' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C.Kotler Alineación oficial del equipo 'F.C.Kotler' en el partido 0 - 1 bar pancho Alineación oficial del equipo 'bar pancho' en el partido
Tiene suerte 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Kotler

Goles Goles

  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Virgilio Portuguez, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del F.C.Kotler se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 16.
  • 142 Minuto 44 (Gol de contra por la izquierda): Ferhat Kadir Ülgün va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de F.C.Kotler i marcant el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Passaven 48 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Cosme Campos-Molinas va rematar alt.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Burt Beauchamp una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 51, però una magnífica aturada de Sjeng Bruijnes va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Zenón Cortegada de F.C.Kotler la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Virgilio Portuguez de F.C.Kotler amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 36 (Tirita (médico)): Semblava que Zenón Cortegada s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 44 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Burt Beauchamp, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

bar pancho

Goles Goles

  • 106 Minuto 42 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Hussain Waziri sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 42 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 1 al marcador.
  • 161 Minuto 65 (Gol por el centro): Als 65 minuts de partit, Lionel Laine de pancho va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 43 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del pancho van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Pino Lecci, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 261 Minuto 44 (Ocasión por el centro): En Andrey Saveliev al minut 44 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 271 Minuto 75 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Uge Enguidanos ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 35, Pino Lecci de pancho va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 44 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Hussain Waziri, jugador de pancho, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 44. Sotiris Galifianakis, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.