Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BD-Boys United Barcelona CAT (47655) - athletic jon (1413937) » 241129320: T28/J6/V

Liga 241129320 Información oficial sobre el partido 241129320 en Hattrick

17.10.2009 14:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 6 / V.42 (5555)

Morcipapas F.C. Alineación oficial del equipo 'Morcipapas F.C.' en el partido 2 - 0 tiochungo Alineación oficial del equipo 'tiochungo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Morcipapas F.C. Alineación oficial del equipo 'Morcipapas F.C.' en el partido 0 - 2 tiochungo Alineación oficial del equipo 'tiochungo' en el partido
Tiene suerte 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Morcipapas F.C.

Goles Goles

  • 124 Minuto 47 (Gol de penalti): Morcipapas va posar-se per davant 1 - 0 al minut 47, quan Claude Heitmeier va llançar una pena màxima perfectament.
  • 134 Minuto 62 (Gol de penalti): Als 62 minuts de joc, els nois de Morcipapas van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Claude Heitmeier augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 30 (Ocasión de contra por la izquierda): Morcipapas van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 30, però el xut de Iñaki Palomino des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37 es va veure una gran oportunitat per a Morcipapas per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Wendert Rameau, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Morcipapas, l'equip va recuperar la pilota al minut 67 i va contraatacar. En Wendert Rameau va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Iñaki Palomino de Morcipapas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 3 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 3 va fer que Micky Elbaz de Morcipapas hagués d'abandonar el terreny de joc. Todor Georgiev va entrar al terreny de joc per suplir-lo.
  • 091 Minuto 70 (Lesión leve): Claude Heitmeier de Morcipapas va abandonar el terreny de joc després de 70 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. André Gilles va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 32 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Alfonso Sampedro estava fent un bon partit.

tiochungo

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Antti Huppunen que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Es duien 25 minuts de partit jugats quan Eliah Bouten va estar a punt de posar per davant a tiochungo amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Adolfo Lafuente Illera va impedir un gol cantat.
  • 251 Minuto 66 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 66, quan un error defensiu va deixar Yaniv Zilberstein completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 285 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de tiochungo la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 40 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Xavier Reinwarth va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Francisco de Asís Farfán.