Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cap Negret (48374) - Descansa FC (314104) » 241126447: T28/J1/IV

Liga 241126447 Información oficial sobre el partido 241126447 en Hattrick

12.09.2009 14:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 1 / IV.55 (3478)

Stasis Team Alineación oficial del equipo 'Stasis Team' en el partido 1 - 3 Descansa FC Alineación oficial del equipo 'Descansa FC' en el partido
0 - 1 Valentín Quijano (11')
0 - 2 Juan Sergio Solana (33')
0 - 3 Juan Sergio Solana (57')
Hector Silva (72') 1 - 3
Stasis Team Alineación oficial del equipo 'Stasis Team' en el partido 1 - 3 Descansa FC Alineación oficial del equipo 'Descansa FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Stasis Team Alineación oficial del equipo 'Stasis Team' en el partido 2 - 1 Descansa FC Alineación oficial del equipo 'Descansa FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,6 % 0,4 % 8,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Stasis Team

Goles Goles

  • 102 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Hector Silva de Stasis va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Stasis va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 37 que Albino Daspaleizas no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 202 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): En Massimiliano Barresi de Stasis es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 75, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 24 (Tirita (médico)): Procopio Romaniello va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Stasis es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Descansa FC

Goles Goles

  • 138 Minuto 11 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Juli Boada la va rematar Valentín Quijano amb una magnífica volea que va fer pujar per a Descansa el 0 - 1.
  • 141 Minuto 33 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Descansa van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 2 mitjançant en Juan Sergio Solana.
  • 119 Minuto 57 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Descansa va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Juan Sergio Solana va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Descansa, l'equip va recuperar la pilota al minut 18 i va contraatacar. En Valentín Quijano va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74 de partit, Francisco Chozas va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en César Delgado de Descansa amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 35 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Óscar Manlio que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.