Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pasgon (48787) - Eliansito FC (312710) » 241122358: T28/J14/II

Liga 241122358 Información oficial sobre el partido 241122358 en Hattrick

12.12.2009 14:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 14 / II.1 (3404)

Pasgon Alineación oficial del equipo 'Pasgon' en el partido 2 - 0 Eliansito FC Alineación oficial del equipo 'Eliansito FC' en el partido
Renaat van Oudenallen (31') 1 - 0
Igor Dura?inský (88') 2 - 0
Pasgon Alineación oficial del equipo 'Pasgon' en el partido 2 - 0 Eliansito FC Alineación oficial del equipo 'Eliansito FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pasgon Alineación oficial del equipo 'Pasgon' en el partido 2 - 1 Eliansito FC Alineación oficial del equipo 'Eliansito FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,3 % 0,8 % 11,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pasgon

Goles Goles

  • 138 Minuto 31 (Gol evento especial extremo + rematador): Igor Duračinský estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Renaat van Oudenallen va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 0 al minut 31.
  • 131 Minuto 88 (Gol por el centro): Al minut 88 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Igor Duračinský, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Pasgon.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Pasgon va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 16 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ed Wacker ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Renaat van Oudenallen va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 40 (Tarjeta roja directa): Al minut 40 en Valfredo Chinaglia va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Eliansito FC

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Dante Burgess va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Fernando Barrera Rodríguez, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 208 Minuto 83 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Adrián Landa de Eliansito va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Dante Burgess es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Eliansito va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Relja Orahovac, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 263 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): El Eliansito creava perill des de la dreta al minut 87, però en Fernando Barrera Rodríguez, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Adrián Landa desviant la pilota a servei de cantonada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 41 (Tirita (médico)): Arnout Engelbarts va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 26 (Evento clima: sol, OK técnico): En Patrick Coquard va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.
  • 306 Minuto 84 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Jan Nilsson, que no va rendir al seu nivell habitual.