Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

R. Sporting de Gijón (995967) - EconomicasPI (121739) » 238429273: T28/R1

Copa 238429273 Información oficial sobre el partido 238429273 en Hattrick

09.09.2009 12:45:00
Copa: Temporada 28 / Ronda 1

R. Sporting de Gijón Alineación oficial del equipo 'R. Sporting de Gijón' en el partido 0 - 12 EconomicasPI Alineación oficial del equipo 'EconomicasPI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
R. Sporting de Gijón Alineación oficial del equipo 'R. Sporting de Gijón' en el partido 0 - 8 EconomicasPI Alineación oficial del equipo 'EconomicasPI' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R. Sporting de Gijón

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pere Costa es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

EconomicasPI

Goles Goles

  • 172 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Al minut 5 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a EconomicasPI prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Nuri Al-Nasser.
  • 135 Minuto 24 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Baptiste Museeuw va xutar directament a porteria i va marcar el 0 - 2. L'experiència és un grau!
  • 182 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 25 de partit va donar a EconomicasPI l'avantatge per 0 - 3. Nuri Al-Nasser en va ser l'anotador.
  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Benjamín Galarce, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 4 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 181 Minuto 41 (Gol por el centro): Victor Manolache de EconomicasPI va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 5 al minut 41. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 43 (Gol por la derecha): Al 43 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a EconomicasPI augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Christian Frémaux es rifés el porter i marqués el 0 - 6.
  • 181 Minuto 62 (Gol por el centro): Al minut 62, Christian Frémaux va augmentar l'avantatge de EconomicasPI a 0 - 7 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 69 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 69, EconomicasPI va augmentar el seu avantatge a 0 - 8, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Christian Frémaux.
  • 116 Minuto 86 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 86 minuts quan Baptiste Museeuw va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Christian Frémaux, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 0 - 9.
  • 185 Minuto 87 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 87 minuts, el tirador de faltes del EconomicasPI va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Maurizio Erne, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 10 pujava al marcador.
  • 115 Minuto 88 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Juan Parra no va poder aturar Baptiste Museeuw de EconomicasPI, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 88 el 0 - 11.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89, els visitants es van col·locar 0 - 12 per sobre quan Christian Frémaux va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 41 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip EconomicasPI Baptiste Museeuw quasi marca al minut 41 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Karl Geiss l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89 de partit, Nuri Al-Nasser va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 15 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Lucas Moritz, jugador de EconomicasPI, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 15. Benjamín Galarce, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.