Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CaneaPakos (775525) - Newville C.F. (315531) » 225762129: T27/J7/X

Liga 225762129 Información oficial sobre el partido 225762129 en Hattrick

04.07.2009 14:20:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 7 / X.2821 (171148)

CaneaPakos Alineación oficial del equipo 'CaneaPakos' en el partido 1 - 3 Gigi d'agostino Alineación oficial del equipo 'Gigi d'agostino' en el partido
Ricardo Maestre (43') 1 - 0
1 - 1 Maciej Bogdziewicz (67')
1 - 2 Peter Ahling (78')
1 - 3 Antonio Matas (79')
CaneaPakos Alineación oficial del equipo 'CaneaPakos' en el partido 1 - 3 Gigi d'agostino Alineación oficial del equipo 'Gigi d'agostino' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
CaneaPakos Alineación oficial del equipo 'CaneaPakos' en el partido 5 - 3 Gigi d'agostino Alineación oficial del equipo 'Gigi d'agostino' en el partido
Es un cenizo 5.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,3 % 5,4 % 20,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CaneaPakos

Goles Goles

  • 121 Minuto 43 (Gol por el centro): Al minut 43 els aficionats van embogir quan en Ricardo Maestre va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de CaneaPakos.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Fernando Vázquez va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): CaneaPakos va estar a punt de posar-se per davant al minut 41 però Ricardo Maestre va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): El CaneaPakos ho intentava per la dreta per mitjà de Telesforas Mioduševskis, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Xavi Queirolo de CaneaPakos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 68 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Xavi Queirolo se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 36 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Moshe Oz no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

Gigi d'agostino

Goles Goles

  • 162 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Maciej Bogdziewicz va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 67.
  • 138 Minuto 78 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Antonio Matas arribés a peus de Peter Ahling, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a dagostino el 1 - 2.
  • 183 Minuto 79 (Gol por la derecha): Al minut 79, dagostino va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Antonio Matas, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 29 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del dagostino van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Maciej Bogdziewicz, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 272 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74, un refús desafortunat de Gabriel Mir López, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Maciej Bogdziewicz no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 43 (Lesión): El jugador de dagostino Raúl Elizondo va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Diego Satrustegui va entrar en el seu lloc.
  • 095 Minuto 69 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Javier Azorín va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Secundino Mareval.