Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Manus (489900) - ZARAGOZA HOSPITAL UNIVERSITARIO (1434195) » 225713146: T27/J11/X

Liga 225713146 Información oficial sobre el partido 225713146 en Hattrick

01.08.2009 14:15:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 11 / X.1946 (167201)

TORDESILUS F.C. Alineación oficial del equipo 'TORDESILUS F.C.' en el partido 6 - 1 Bocaseca Juniors Alineación oficial del equipo 'Bocaseca Juniors' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
TORDESILUS F.C. Alineación oficial del equipo 'TORDESILUS F.C.' en el partido 9 - 0 Bocaseca Juniors Alineación oficial del equipo 'Bocaseca Juniors' en el partido
Tiene bastante mala suerte 9.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TORDESILUS F.C.

Goles Goles

  • 120 Minuto 12 (Gol de falta): Jordi Estradé va donar a TORDESILUS un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.
  • 132 Minuto 31 (Gol por la izquierda): En Ciro Tiso va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 132 Minuto 59 (Gol por la izquierda): TORDESILUS va augmentar la diferència quan Jordi Estradé no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.
  • 133 Minuto 69 (Gol por la derecha): El 4 - 1 va pujar al marcador quan TORDESILUS va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Jordi Estradé des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): Al minut 72 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Samuel Kramper, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 1 per a TORDESILUS.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de TORDESILUS va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Alberto Montiel progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 6 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Alberto Montiel una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 26, però una magnífica aturada de Miguel Triana va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Dane Duvnjak. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Al minut 54, Enrique Sáez gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Miguel Triana va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fernando López-Mingo de TORDESILUS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 84, Iván Abelleira de TORDESILUS va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Bocaseca Juniors

Goles Goles

  • 153 Minuto 36 (Gol por la derecha): Bocaseca van aconseguir el 2 - 1 que retallava diferències al minut 36 quan Batista Cifre sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 8 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Inar Irrigarai va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Noel Figuerola de Bocaseca va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 40 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Noel Figuerola va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Bocaseca va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Batista Cifre de Bocaseca amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.