Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bubillas F.S. (1433945) - CRISPR-Cas9 (1598105) » 225605128: T27/J13/X

Liga 225605128 Información oficial sobre el partido 225605128 en Hattrick

15.08.2009 14:10:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 13 / X.17 (96100)

los alfred j.kwaks Alineación oficial del equipo 'los alfred j.kwaks' en el partido 0 - 2 Ekkocan S.C. Alineación oficial del equipo 'Ekkocan S.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
los alfred j.kwaks Alineación oficial del equipo 'los alfred j.kwaks' en el partido 0 - 2 Ekkocan S.C. Alineación oficial del equipo 'Ekkocan S.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,7 % 0,1 % 98,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los alfred j.kwaks

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): El jugador de j.kwaks Pietro Claudio De Marzi quasi va assolir l'empat al minut 41 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): En Alberto Ginnari va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Fumagalli de j.kwaks va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 30 (Lesión leve): Maxime Kuizenga de j.kwaks va abandonar el terreny de joc després de 30 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. José Fumagalli va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 42 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Trpimir Ročić, en lloc de córrer, relliscava.

Ekkocan S.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 13 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 13, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Anders Ragnmo es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 184 Minuto 43 (Gol de penalti): Al minut 43 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Rodolfo Isasi va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Anders Ragnmo, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 28 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Ekkocan va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Ekkocan va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Lambert Galler, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Manuel Gil de Atienza quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Kevin Fayos, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Manuel Gil de Atienza al minut 79, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82, el Ekkocan va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Abel Zorita s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 35 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Manuel Gil de Atienza, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.
  • 302 Minuto 74 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Rodolfo Isasi no era cap impediment.