Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RAYO_MCQUEN (1587599) - Boolean Love (802206) » 225430196: T27/J5/VIII

Liga 225430196 Información oficial sobre el partido 225430196 en Hattrick

20.06.2009 15:10:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 5 / VIII.990 (54791)

UE VidaL Alineación oficial del equipo 'UE VidaL' en el partido 2 - 1 Boolean Love Alineación oficial del equipo 'Boolean Love' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
UE VidaL Alineación oficial del equipo 'UE VidaL' en el partido 4 - 1 Boolean Love Alineación oficial del equipo 'Boolean Love' en el partido
Tiene mala suerte 4.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,4 % 0,4 % 8,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UE VidaL

Goles Goles

  • 123 Minuto 35 (Gol por la derecha): El jugador Nelson Palacios de VidaL, després de 35 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 54 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Pedro Seras Valiente va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Remus Anton va estar a punt d'acabar en gol al minut 4, però el porter visitant Henko Jongejan va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 219 Minuto 19 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Johan Falkbo va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Stefan Ingesson, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Pedro Seras Valiente va estar a punt d'acabar en gol al minut 20, però el porter visitant Henko Jongejan va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Al minut 23 es va veure una gran oportunitat per a VidaL per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Pedro Seras Valiente, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Boolean Love

Goles Goles

  • 151 Minuto 79 (Gol por el centro): Boolean van mostrar una bona compenetració quan al minut 79 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Zdzisław Nesteruk va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 24 (Ocasión de contra por la derecha): Diego Endueñas va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Boolean que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pavel Turkin de Boolean es va guanyar la targeta groga merescudament.