Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Juande (434391) - Tau FC (309838) » 225424082: T27/J2/VIII

Liga 225424082 Información oficial sobre el partido 225424082 en Hattrick

30.05.2009 15:10:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 2 / VIII.881 (54682)

Libertonia C.F. Alineación oficial del equipo 'Libertonia C.F.' en el partido 3 - 1 Jove espanyol Alineación oficial del equipo 'Jove espanyol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Libertonia C.F. Alineación oficial del equipo 'Libertonia C.F.' en el partido 6 - 0 Jove espanyol Alineación oficial del equipo 'Jove espanyol' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Libertonia C.F.

Goles Goles

  • 111 Minuto 37 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 37, Loïc Grisot de Libertonia empatava el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 62 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Thomas Lastennet, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Libertonia se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 62.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): En Francisco de Ramirás va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 26 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Libertonia van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Loïc Grisot, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 211 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Libertonia enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 210 Minuto 31 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Oskar Staehli quasi empata el partit al minut 31, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.
  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Loïc Grisot va estar a punt de sentenciar el partit al minut 63, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Orlando Marques.

Jove espanyol

Goles Goles

  • 115 Minuto 16 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 16 minuts de joc, Juan Luis Cousau, corrent com un esperitat, superà primer Amado Meijome per velocitat, i després el porter posant el 0 - 1 al panell. Mare de Déu, quina gambada!

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): En Manuel Joli va fer una estirada espectacular al minut 86, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Yona Tzarfati.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jonas Eriksson de espanyol es va emportar una amonestació al minut 38 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 55 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Jonas Eriksson va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.