Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

makinas96 (1585453) - Santiago de Adai (47576) » 225394245: T27/J5/VIII

Liga 225394245 Información oficial sobre el partido 225394245 en Hattrick

20.06.2009 15:10:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 5 / VIII.348 (54149)

QUIXOTE CF Alineación oficial del equipo 'QUIXOTE CF' en el partido 0 - 6 torrees Alineación oficial del equipo 'torrees' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
QUIXOTE CF Alineación oficial del equipo 'QUIXOTE CF' en el partido 0 - 9 torrees Alineación oficial del equipo 'torrees' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

QUIXOTE CF

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sebas Puigjaner de QUIXOTE va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Javier Luis García de Ocariz de QUIXOTE va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Zacarías Eslava de QUIXOTE es va guanyar la targeta groga merescudament.

torrees

Goles Goles

  • 170 Minuto 8 (Gol de falta): Al minut 8 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Carlos Eduardo Olaya va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Al minut 27 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Reinaldo Ogalde va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Walter Jacobs va augmentar l'avantatge de torrees a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 85 (Gol por la derecha): Al minut 85, torrees va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Reinaldo Ogalde, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 88 (Gol por el centro): Richárd Kuszende va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 88, i va fer pujar el 0 - 5 per a torrees.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 89, torrees va augmentar el seu avantatge a 0 - 6, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Reinaldo Ogalde.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Leon Rimlinger, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 12 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. torrees va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Carlos Eduardo Olaya, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Carlos Eduardo Olaya va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 236 Minuto 87 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Javier Luis García de Ocariz haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a torrees al minut 87.
  • 285 Minuto 88 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Walter Jacobs, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Miguel Nunes de torrees es va emportar una amonestació al minut 26 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Reinaldo Ogalde de torrees la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 11 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Lothar Lewald-Maersche va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Leon Rimlinger.
  • 091 Minuto 41 (Lesión leve): Després de 41 minuts jugats, Carlos Eduardo Olaya es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Mikko Seikilä.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 84 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Reinaldo Ogalde ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.