Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Deportivo Murciano (493390) - C.F.Santpedor. (800859) » 225317210: T27/J11/VI

Liga 225317210 Información oficial sobre el partido 225317210 en Hattrick

01.08.2009 14:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 11 / VI.1020 (15338)

Deportivo Murciano Alineación oficial del equipo 'Deportivo Murciano' en el partido 0 - 2 Mystic Shiver Alineación oficial del equipo 'Mystic Shiver' en el partido
0 - 1 Jorge Antonio Lagar (2')
0 - 2 Malik Tuama (84')
Deportivo Murciano Alineación oficial del equipo 'Deportivo Murciano' en el partido 0 - 2 Mystic Shiver Alineación oficial del equipo 'Mystic Shiver' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Deportivo Murciano Alineación oficial del equipo 'Deportivo Murciano' en el partido 1 - 3 Mystic Shiver Alineación oficial del equipo 'Mystic Shiver' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,5 % 0,3 % 93,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deportivo Murciano

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 35 (Ocasión evento especial córner peinado): Diego Fañanas hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Matteo Maccarone havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 215 Minuto 69 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Jakub Hrabko va intentar anar-se'n per velocitat al minut 69 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 211 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Bob Lillelund va estar a punt de marcar al minut 74 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 212 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Bob Lillelund va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 77, Bob Lillelund de Deportivo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 37 (Tirita): Al minut 37, Fergus Zwaga de Deportivo es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 094 Minuto 60 (Tirita (médico)): Semblava que Tom Wichmann s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

Mystic Shiver

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Jorge Antonio Lagar va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 182 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 84 de partit va donar a Mystic l'avantatge per 0 - 2. Malik Tuama en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Després de 30 minuts, Frederic Picanol va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Paraschiv Rusu va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Iván Hemera de Mystic la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 88 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Iván Hemera de Mystic va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".