Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD Salobreña (489680) - Cotanes F.C. (434010) » 225257743: T27/J12/V

Liga 225257743 Información oficial sobre el partido 225257743 en Hattrick

08.08.2009 14:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 12 / V.214 (5727)

Sporting Lancers Alineación oficial del equipo 'Sporting Lancers' en el partido 3 - 0 Cotanes F.C. Alineación oficial del equipo 'Cotanes F.C.' en el partido
Mauro Vella (16') 1 - 0
Emiel Jeanquart (66') 2 - 0
Pablo Fagalde (71') 3 - 0
Sporting Lancers Alineación oficial del equipo 'Sporting Lancers' en el partido 3 - 0 Cotanes F.C. Alineación oficial del equipo 'Cotanes F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sporting Lancers Alineación oficial del equipo 'Sporting Lancers' en el partido 3 - 0 Cotanes F.C. Alineación oficial del equipo 'Cotanes F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,1 % 0,1 % 2,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Lancers

Goles Goles

  • 122 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Mauro Vella de Sporting aconseguir un gol al minut 16 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 134 Minuto 66 (Gol de penalti): Emiel Jeanquart va augmentar la diferència de Sporting a 2 - 0 des del punt de penal.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Sporting va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Pablo Fagalde progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 20 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Paulo Jacaré va entorpir al marcador d'en Filemón Ostos per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Passaven 40 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Anton Paulescu va rematar alt.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): En Filemón Ostos, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 285 Minuto 58 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Cotanes. La jugada d'estratègia del Sporting per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Anton Paulescu va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 233 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): El Sporting ho intentava per la dreta per mitjà de Emiel Jeanquart, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 74 quan Paulo Jacaré de Sporting gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gianluigi Sannazuro de Sporting va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Eduardo Martínez de Sporting va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Giuseppe Ughetto de Sporting la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Cotanes F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Pietro Maranhense va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 15 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Julien De Mangelaere no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.
  • 305 Minuto 21 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Emili Baltasar.