Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Perdices F.C (123081) - Tijarafe FC (1436412) » 225253765: T27/J12/V

Liga 225253765 Información oficial sobre el partido 225253765 en Hattrick

08.08.2009 14:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 12 / V.143 (5656)

violence Alineación oficial del equipo 'violence' en el partido 2 - 0 Metalpeine team Alineación oficial del equipo 'Metalpeine team' en el partido
Nikodimos Petimezakis (20') 1 - 0
Rafael Maria Soto (69') 2 - 0
violence Alineación oficial del equipo 'violence' en el partido 2 - 0 Metalpeine team Alineación oficial del equipo 'Metalpeine team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
violence Alineación oficial del equipo 'violence' en el partido 4 - 0 Metalpeine team Alineación oficial del equipo 'Metalpeine team' en el partido
Tiene mala suerte 3.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

violence

Goles Goles

  • 122 Minuto 20 (Gol por la izquierda): violence prenia la batuta de l'encontre al minut 20, quan en Nikodimos Petimezakis va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de violence pel centre va donar un gran resultat: el gol de Rafael Maria Soto va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 8 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del violence van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Rafael Maria Soto, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 30 quan Aurelio Brigatti de violence gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): En Aurelio Brigatti, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Francesc Castellar de violence es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rafael Maria Soto de violence es va emportar una amonestació al minut 68 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 14 (Evento clima: sol, OK técnico): En Miguel Imanuel Schlitz va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.

Metalpeine team

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 9 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Metalpeine, l'equip va recuperar la pilota al minut 9 i va contraatacar. En Yuval Yesha'ayahu va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): Metalpeine van sortir al contraatac amb encert al minut 31, però Odd Engen no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): En Robert Tobis va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 252 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Metalpeine va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Odd Engen no va poder controlar.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 86 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 86 de partit, quan un jugador de Metalpeine, en Yuval Yesha'ayahu, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 65 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Luud Dopfer, que no va rendir al seu nivell habitual.
  • 304 Minuto 77 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Gustaf Lohrmann. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.