Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Katakraks St Boi (122686) - C.D.Flaçà (772188) » 225252790: T27/J6/V

Liga 225252790 Información oficial sobre el partido 225252790 en Hattrick

27.06.2009 14:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 6 / V.126 (5639)

Katakraks St Boi Alineación oficial del equipo 'Katakraks St Boi' en el partido 1 - 2 DEIXEBRE Alineación oficial del equipo 'DEIXEBRE' en el partido
0 - 1 Bobby Lammers (65')
Enrico Pisoni (74') 1 - 1
1 - 2 Toni Tasku (86')
Katakraks St Boi Alineación oficial del equipo 'Katakraks St Boi' en el partido 1 - 2 DEIXEBRE Alineación oficial del equipo 'DEIXEBRE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Katakraks St Boi Alineación oficial del equipo 'Katakraks St Boi' en el partido 0 - 1 DEIXEBRE Alineación oficial del equipo 'DEIXEBRE' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,7 % 0,2 % 94,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Katakraks St Boi

Goles Goles

  • 111 Minuto 74 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 74, Enrico Pisoni de Katakraks empatava el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Katakraks, l'equip va recuperar la pilota al minut 37 i va contraatacar. En Joaquín Gómez va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 42 (Ocasión de contra por la izquierda): Katakraks van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 42, però Manuel Marichalar va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 211 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Al minut 88, Alexis Hermitaño quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 11 (Lesión): Katakraks es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Adam Paškotić no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Manuel Marichalar al camp.
  • 095 Minuto 82 (Lesión): El jugador de Katakraks Joaquín Gómez va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Pedro Cía va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 22 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Alexis Hermitaño no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.
  • 301 Minuto 89 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Pedro Cía que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

DEIXEBRE

Goles Goles

  • 173 Minuto 65 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Bobby Lammers va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 106 Minuto 86 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 86 i semblava que DEIXEBRE desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Toni Tasku va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 1 gols per als locals i 2 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): DEIXEBRE va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Alfonso Arra va desviar el xut final de Klaus Kiener després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 10, Alfred Wise de DEIXEBRE va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39, Sinh Cao Han de DEIXEBRE va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Heinz-Rüdiger Mühlhofer de DEIXEBRE amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sabas Esparís de DEIXEBRE va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.