Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BD-Boys United Barcelona CAT (47655) - istitucion (440260) » 225244547: T27/J4/IV

Liga 225244547 Información oficial sobre el partido 225244547 en Hattrick

13.06.2009 14:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 4 / IV.43 (3466)

Morcipapas F.C. Alineación oficial del equipo 'Morcipapas F.C.' en el partido 1 - 3 wiwowowi´s team Alineación oficial del equipo 'wiwowowi´s team' en el partido
0 - 1 Enrique Abad Amorós (14')
Megiel Visscher (15') 1 - 1
1 - 2 Rubén Silvela (18')
1 - 3 Bertus Flapper (73')
Morcipapas F.C. Alineación oficial del equipo 'Morcipapas F.C.' en el partido 1 - 3 wiwowowi´s team Alineación oficial del equipo 'wiwowowi´s team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Morcipapas F.C. Alineación oficial del equipo 'Morcipapas F.C.' en el partido 0 - 2 wiwowowi´s team Alineación oficial del equipo 'wiwowowi´s team' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Morcipapas F.C.

Goles Goles

  • 186 Minuto 15 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Morcipapas va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Megiel Visscher, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 1 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 24, Jannes Milch de Morcipapas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Megiel Visscher es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 86, Todor Georgiev de Morcipapas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 61 (Lesión leve): En Ernesto Carro de Morcipapas va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Faustino Cisneros va prendre el seu rol al minut 61.

wiwowowi´s team

Goles Goles

  • 173 Minuto 14 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 14, quan Enrique Abad Amorós va posar els visitants wiwowowi´s per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 173 Minuto 18 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Rubén Silvela va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Bertus Flapper de wiwowowi´s va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 73. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Alex Norrling al minut 30, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 218 Minuto 64 (Ocasión evento especial córner peinado): Bertus Flapper quasi marca en una jugada assajada de córner que Fernando Arenas havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Bertus Flapper quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Nicolas Hotu, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al minut 85, el wiwowowi´s va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Xavier Zischg s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.