Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

monkysmini (1595110) - ERICSHOW FCB (1594753) » 209713496: T26/J5/X

Liga 209713496 Información oficial sobre el partido 209713496 en Hattrick

28.02.2009 14:20:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 5 / X.2801 (171128)

elriñonerasFC Alineación oficial del equipo 'elriñonerasFC' en el partido 0 - 6 Zolandert Alineación oficial del equipo 'Zolandert' en el partido
0 - 1 Nicolas Biessy (8')
0 - 2 Stoyko Penev (19')
0 - 3 Arnauld Bertil (29')
0 - 4 Stoyko Penev (34')
0 - 5 Arnauld Bertil (60')
0 - 6 Örjan Mårtensson (77')
elriñonerasFC Alineación oficial del equipo 'elriñonerasFC' en el partido 0 - 6 Zolandert Alineación oficial del equipo 'Zolandert' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
elriñonerasFC Alineación oficial del equipo 'elriñonerasFC' en el partido 0 - 6 Zolandert Alineación oficial del equipo 'Zolandert' en el partido
Tiene un resultado normal 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

elriñonerasFC

Goles Goles

  • 109 Minuto 19 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Marc Mallofré es va complicar la vida al minut 19 intentant esquivar Stoyko Penev en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del Zolandert, va robar-li la pilota i va marcar el 0 - 2 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 87 (Ocasión de contra por la izquierda): El elriñonerasFC va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 87, però en Marc Mallofré va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 88 (Lesión leve): elriñonerasFC va fer una substitució al minut 88. Guillermo Teresa va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Tedo Escobal.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 54 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Giulio Scaglione no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.
  • 302 Minuto 89 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Emili Agulló probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

Zolandert

Goles Goles

  • 171 Minuto 8 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Nicolas Biessy que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Zolandert.
  • 181 Minuto 29 (Gol por el centro): Arnauld Bertil de Zolandert va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 29. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 34 (Gol por la derecha): Al minut 34, un xut de Stoyko Penev des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 4 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Al minut 60 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Arnauld Bertil va ser l'anotador del 0 - 5.
  • 184 Minuto 77 (Gol de penalti): Al minut 77 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Zolandert, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Örjan Mårtensson va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Yorgi Mevsim després de 31 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Jorge Callejo va poder desviar-lo a córner.
  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Zolandert a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Arnauld Bertil va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 283 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Örjan Mårtensson, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Örjan Mårtensson va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Pablo Serrano va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 68, Eugen Mocanu de Zolandert va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 34 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Jacinto Orrantia, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.