Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SA_ANIMALS_SELECTIONES (1596678) - The Cuola's team (1369203) » 209672340: T26/J5/X

Liga 209672340 Información oficial sobre el partido 209672340 en Hattrick

28.02.2009 14:20:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 5 / X.2066 (170393)

Dragón Ice FC Alineación oficial del equipo 'Dragón Ice FC' en el partido 1 - 4 Cara Triste Alineación oficial del equipo 'Cara Triste' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Dragón Ice FC Alineación oficial del equipo 'Dragón Ice FC' en el partido 1 - 5 Cara Triste Alineación oficial del equipo 'Cara Triste' en el partido
Tiene un resultado normal 0.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,6 % 0,1 % 98,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dragón Ice FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 28 (Gol de contra por la izquierda): En Fabián Caso va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Dragón va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Víctor Novoa, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 30 (Evento clima: lluvia, OK potente): Nereo Xato no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

Cara Triste

Goles Goles

  • 162 Minuto 28 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 28, quan Patrick Lagneaux va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 172 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Al minut 31 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Triste prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Alejandro Boó.
  • 138 Minuto 49 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Untamo Rassa va anar directament als peus de Patrick Lagneaux que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 3.
  • 185 Minuto 66 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 66 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Triste. A fi d'aconseguir el 1 - 4, van tocar-la en curt per tal que Patrick Lagneaux xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): En Javi Santiago va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Triste va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 27, quan Michele Axia va quedar-se sol davant el porter Honorato Trigo, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Alexander Raggio després de 65 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Honorato Trigo va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74 de partit, Michele Axia va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 77 (Lesión leve): Michele Axia de Triste va abandonar el terreny de joc després de 77 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Gonzalo Perales va entrar en el seu lloc.