Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Veneno F.C. (436492) - ZIYA CF (437175) » 209204919: T26/J9/V

Liga 209204919 Información oficial sobre el partido 209204919 en Hattrick

28.03.2009 14:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 9 / V.119 (5632)

Alekhine Alineación oficial del equipo 'Alekhine' en el partido 2 - 1 ZIYA CF Alineación oficial del equipo 'ZIYA CF' en el partido
Moshe Yesha'ayahu (8') 1 - 0
Giulio Silvestri (50') 2 - 0
2 - 1 Benito Madurga (82')
Alekhine Alineación oficial del equipo 'Alekhine' en el partido 2 - 1 ZIYA CF Alineación oficial del equipo 'ZIYA CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Alekhine Alineación oficial del equipo 'Alekhine' en el partido 2 - 0 ZIYA CF Alineación oficial del equipo 'ZIYA CF' en el partido
Tiene un resultado normal 1.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alekhine

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): Alekhine va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 8 Moshe Yesha'ayahu va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 118 Minuto 50 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 50, el Alekhine va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Giulio Silvestri, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Al minut 3 es va veure una gran oportunitat per a Alekhine per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Edward Beckers, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): En Leone Felasca es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Moshe Yesha'ayahu una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 88, però una magnífica aturada de Silvano Frappi va mantenir l'equip visitant dins del partit.

ZIYA CF

Goles Goles

  • 151 Minuto 82 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 82 del partit, anotant el 2 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Benito Madurga.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 4 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de ZIYA va anar a parar a la dreta de l'atac on en Rafael Vicedo, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 262 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Al minut 21 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Mikel Ponzo va fer una jugada per la banda esquerra, però Martín Emilio Sierra va aturar el seu xut.
  • 243 Minuto 54 (Ocasión de contra por la derecha): Rafael Vicedo va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de ZIYA que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 9 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Mirete Menchón probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.