Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

teampoal (315387) - Atlético de Milara (488949) » 209198873: T26/J10/V

Liga 209198873 Información oficial sobre el partido 209198873 en Hattrick

04.04.2009 14:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 10 / V.11 (5524)

whiski&ron Alineación oficial del equipo 'whiski&ron' en el partido 4 - 1 Giorgientos Los Violentos Alineación oficial del equipo 'Giorgientos Los Violentos' en el partido
0 - 1 Iván Vellugo (3')
Tomás Pertusa (24') 1 - 1
Tomás Pertusa (26') 2 - 1
Alberto Anido Hermida (49') 3 - 1
Tomás Pertusa (67') 4 - 1
whiski&ron Alineación oficial del equipo 'whiski&ron' en el partido 4 - 1 Giorgientos Los Violentos Alineación oficial del equipo 'Giorgientos Los Violentos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
whiski&ron Alineación oficial del equipo 'whiski&ron' en el partido 2 - 0 Giorgientos Los Violentos Alineación oficial del equipo 'Giorgientos Los Violentos' en el partido
Tiene suerte 2.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,7 % 0,1 % 3,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

whiski&ron

Goles Goles

  • 113 Minuto 24 (Gol por la derecha): Els jugadors del whiski&ron amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 24, deixant Tomás Pertusa en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 122 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Els seguidors del whiski&ron contenien la respiració mentre en Tomás Pertusa s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 133 Minuto 49 (Gol por la derecha): Amb 49 minuts jugats, en Alberto Anido Hermida va augmentar l'avantatge de whiski&ron a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Tomás Pertusa es va introduir dins la defensa central al minut 67, i va aconseguir el 4 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): whiski&ron va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 2 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Àlex Giner ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 231 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Esteve Carles. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Àlex Giner. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Àlex Giner de whiski&ron es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sofus Haren de whiski&ron va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Giorgientos Los Violentos

Goles Goles

  • 186 Minuto 3 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Giorgientos va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Iván Vellugo.