Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

kamper club (437469) - FC Granados-De la Torre (433953) » 209195011: T26/J10/IV

Liga 209195011 Información oficial sobre el partido 209195011 en Hattrick

04.04.2009 14:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 10 / IV.6 (3429)

kamper club Alineación oficial del equipo 'kamper club' en el partido 1 - 3 Pinsa Attack Alineación oficial del equipo 'Pinsa Attack' en el partido
0 - 1 Vosip Hlushaczenka (12')
0 - 2 Giosue' Ravasio (17')
0 - 3 Vosip Hlushaczenka (67')
Nastasio Benavides (85') 1 - 3
kamper club Alineación oficial del equipo 'kamper club' en el partido 1 - 3 Pinsa Attack Alineación oficial del equipo 'Pinsa Attack' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
kamper club Alineación oficial del equipo 'kamper club' en el partido 0 - 1 Pinsa Attack Alineación oficial del equipo 'Pinsa Attack' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,1 % 0,4 % 91,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

kamper club

Goles Goles

  • 101 Minuto 85 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Nastasio Benavides, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 3 per a kamper.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Loren Piñar no va entrar per centímetres.
  • 243 Minuto 81 (Ocasión de contra por la derecha): Juan Manuel de Araoz Vigil va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de kamper que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marcin Palicki de kamper va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 52 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Rostislavas Miežis que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

Pinsa Attack

Goles Goles

  • 174 Minuto 12 (Gol de penalti): Quan passaven 12 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Pinsa. En Vosip Hlushaczenka va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 182 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Giosue' Ravasio va aprofitar un error defensiu al minut 17, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Pinsa.
  • 184 Minuto 67 (Gol de penalti): Passaven 67 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Vosip Hlushaczenka va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 41 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Gerardo Durán després de 41 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Rigoberto Halcón va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Jofre Costas va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Vittorio Ventriglia va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 21, Gerardo Durán de Pinsa va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Antoni Pacho de Pinsa amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 88 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Pinsa puguin veure en Vosip Hlushaczenka jugant de nou; ja que al minut 88 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Octavio Calque el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 37 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Giosue' Ravasio estava fent un bon partit.
  • 305 Minuto 41 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Vosip Hlushaczenka no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.