Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Beria (794482) - BD-Boys United Barcelona CAT (47655) » 209194390: T26/J10/III

Liga 209194390 Información oficial sobre el partido 209194390 en Hattrick

04.04.2009 14:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 10 / III.11 (3418)

Beria Alineación oficial del equipo 'Beria' en el partido 3 - 1 Morcipapas F.C. Alineación oficial del equipo 'Morcipapas F.C.' en el partido
Ignacio Montero Vargas (9') 1 - 0
1 - 1 Claude Heitmeier (31')
Lois Álvarez (50') 2 - 1
Lois Álvarez (78') 3 - 1
Beria Alineación oficial del equipo 'Beria' en el partido 3 - 1 Morcipapas F.C. Alineación oficial del equipo 'Morcipapas F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Beria Alineación oficial del equipo 'Beria' en el partido 4 - 0 Morcipapas F.C. Alineación oficial del equipo 'Morcipapas F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Beria

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Ignacio Montero Vargas, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Beria se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 9.
  • 121 Minuto 50 (Gol por el centro): Lois Álvarez va donar a Beria un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Beria va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Lois Álvarez progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Beria va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ignacio Montero Vargas, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 230 Minuto 60 (Ocasión de falta): Eder Peñate va sorprendre Nicolas Hotu amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Lois Álvarez una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 64, però una magnífica aturada de Nicolas Hotu va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): El Beria ho intentava per la dreta per mitjà de Ignacio Montero Vargas, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Aleix Tor.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 14 (Lesión leve): Després de 14 minuts jugats, Avelino Carpintero es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Aleix Tor.

Morcipapas F.C.

Goles Goles

  • 140 Minuto 31 (Gol de contra de falta): El contraatac de Morcipapas va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Claude Heitmeier va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 1 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Morcipapas va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Luigi Thomann va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 61 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Morcipapas va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Piergiorgio Davoli va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Wim Combee de Morcipapas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): Morcipapas va fer una substitució al minut 85. Wim Combee va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Megiel Visscher.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 24 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Todor Georgiev no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.
  • 302 Minuto 58 (Evento clima: lluvia, OK potente): Alfonso Sampedro no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.