Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting de xixon (439285) - nutripets (441037) » 209193756: T26/J5/II

Liga 209193756 Información oficial sobre el partido 209193756 en Hattrick

28.02.2009 14:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 5 / II.4 (3407)

Jugones con webones Alineación oficial del equipo 'Jugones con webones' en el partido 4 - 0 rivendell Alineación oficial del equipo 'rivendell' en el partido
Agustí Serra (31') 1 - 0
Paulino Irisco (52') 2 - 0
Fabrice Legroux (63') 3 - 0
Jose Maria Zalazar (77') 4 - 0
Jugones con webones Alineación oficial del equipo 'Jugones con webones' en el partido 4 - 0 rivendell Alineación oficial del equipo 'rivendell' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Jugones con webones Alineación oficial del equipo 'Jugones con webones' en el partido 3 - 1 rivendell Alineación oficial del equipo 'rivendell' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,4 % 0,3 % 6,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jugones con webones

Goles Goles

  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): Jugones va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 31 Agustí Serra va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 52 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Paulino Irisco es va introduir dins la defensa central al minut 52, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 63 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Fabrice Legroux va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Jose Maria Zalazar, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a Jugones.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 18 (Ocasión de penalti): Jugones es va veure beneficiat per la polèmica al minut 18, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Agustí Serra va relliscar al moment de fer el xut i el porter Vicente Montenegro no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 233 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Al minut 53 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Rhys MacTire de Jugones va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rhys MacTire de Jugones la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

rivendell

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 16 (Ocasión evento especial córner peinado): Goris van den Boom hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Manolo Vallejo havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 242 Minuto 19 (Ocasión de contra por la izquierda): El rivendell va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 19, però en Ernesto Acevedo va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 23, quan en Fabián Caldelas va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 253 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Manolo Vallejo quasi redueix la diferència al marcador al minut 71, però una gran estirada d'en Théodore Houllebecq va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 25 (Tarjeta roja directa): Al minut 25, Eugenio Sbattelia de rivendell va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.