Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Joecara United (125164) - Trasdeza (124459) » 209193688: T26/J1/II

Liga 209193688 Información oficial sobre el partido 209193688 en Hattrick

31.01.2009 14:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 1 / II.3 (3406)

FUYAS TIM Alineación oficial del equipo 'FUYAS TIM' en el partido 1 - 2 Pardillos F.C. Alineación oficial del equipo 'Pardillos F.C.' en el partido
0 - 1 Mauro Pedrayes (12')
0 - 2 Siro Amill (17')
Heiko Hasselbring (86') 1 - 2
FUYAS TIM Alineación oficial del equipo 'FUYAS TIM' en el partido 1 - 2 Pardillos F.C. Alineación oficial del equipo 'Pardillos F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FUYAS TIM Alineación oficial del equipo 'FUYAS TIM' en el partido 2 - 0 Pardillos F.C. Alineación oficial del equipo 'Pardillos F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FUYAS TIM

Goles Goles

  • 104 Minuto 86 (Gol de penalti): FUYAS aconseguia el 1 - 2 mitjançant un penal llançat esplèndidament per Heiko Hasselbring al cantó inferior dret de la porteria rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Davide Paolini i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a FUYAS, però el xut de Sergi Surinyac va sortir bastant desviat.
  • 201 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Al minut 23 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Ramiro Domínguez no s'ho podia creure.
  • 200 Minuto 83 (Ocasión de falta): L'equip local va disposar d'una falta propera a la porteria al minut 83. Els aficionats ja es fregaven les mans, però en Heiko Hasselbring la va tirar tan alta que va semblar un xut a pals.
  • 216 Minuto 90 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Bela Pricop va ser clau en la jugada d'atac de FUYAS al minut 90, quan ell mateix va fer una passada brutal a Sven Stridhall, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 211 Minuto 90 (Ocasión por el centro): FUYAS enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 87 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Juan Herrero s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Pardillos F.C.

Goles Goles

  • 119 Minuto 12 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Mauro Pedrayes va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 0 - 1 al minut 12.
  • 141 Minuto 17 (Gol de contra por el centro): El Pardillos era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Siro Amill va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en John Thom va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Pardillos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Günther Frobel va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rogério Bettencourt de Pardillos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.