Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tales (48047) - Girona CF (123724) » 209193672: T26/J12/II

Liga 209193672 Información oficial sobre el partido 209193672 en Hattrick

18.04.2009 14:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 12 / II.2 (3405)

Castelldefels U.E. Alineación oficial del equipo 'Castelldefels U.E.' en el partido 0 - 4 Girona CF Alineación oficial del equipo 'Girona CF' en el partido
0 - 1 Carlos Cervero (19')
0 - 2 Juan Díaz-Guerra (53')
0 - 3 Juan Díaz-Guerra (78')
0 - 4 Juan Díaz-Guerra (84')
Castelldefels U.E. Alineación oficial del equipo 'Castelldefels U.E.' en el partido 0 - 4 Girona CF Alineación oficial del equipo 'Girona CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Castelldefels U.E. Alineación oficial del equipo 'Castelldefels U.E.' en el partido 0 - 5 Girona CF Alineación oficial del equipo 'Girona CF' en el partido
Tiene un resultado normal 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Castelldefels U.E.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 53 (Tarjeta roja directa): Al minut 53, Mildutis Kalusevičius de Castelldefels va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 80 (Lesión): Castelldefels es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Mischa Voigts no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Stevie Bourgue al camp.

Girona CF

Goles Goles

  • 185 Minuto 19 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 19 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Girona. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Carlos Cervero xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 181 Minuto 53 (Gol por el centro): Al minut 53, Juan Díaz-Guerra va augmentar l'avantatge de Girona a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 185 Minuto 78 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Juan Díaz-Guerra, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 183 Minuto 84 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 84, Girona va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Juan Díaz-Guerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Juan Díaz-Guerra, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 16 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Kusi Hirsbrunner. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 236 Minuto 82 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Bohuš Kotásek no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Eliseu Calvario estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 14, Enrique Royo de Girona va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 79, Carlos Cervero de Girona va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.