Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Girona CF (123724) - R.C.D. Matrukitos (486661) » 209193643: T26/J4/II

Liga 209193643 Información oficial sobre el partido 209193643 en Hattrick

21.02.2009 14:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 4 / II.2 (3405)

Girona CF Alineación oficial del equipo 'Girona CF' en el partido 1 - 1 R.C.D. Matrukitos Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Matrukitos' en el partido
0 - 1 Diego Rey (24')
Kusi Hirsbrunner (51') 1 - 1
Girona CF Alineación oficial del equipo 'Girona CF' en el partido 1 - 1 R.C.D. Matrukitos Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Matrukitos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Girona CF Alineación oficial del equipo 'Girona CF' en el partido 2 - 0 R.C.D. Matrukitos Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Matrukitos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Girona CF

Goles Goles

  • 111 Minuto 51 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Kusi Hirsbrunner va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Girona empatava el partit, 1 a 1, al minut 51.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Lester Ceballos! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Girona va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Rodrigo Miquel va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Joan Miquel Corrius.
  • 211 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Antonio Reina va estar a punt de marcar al minut 25 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 224 Minuto 60 (Ocasión de penalti): Girona es va veure beneficiat per la polèmica al minut 60, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Kusi Hirsbrunner va relliscar al moment de fer el xut i el porter Joan Miquel Corrius no va tenir cap problema per atrapar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Díaz-Guerra de Girona la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gabriel Abad Amorós de Girona va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Enrique Royo de Girona es va emportar una amonestació al minut 57 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 34 (Lesión): Rodrigo Miquel no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Iván Colomer.
  • 092 Minuto 77 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 77 va fer que Iván Colomer de Girona hagués d'abandonar el terreny de joc. Johan Grundbom va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

R.C.D. Matrukitos

Goles Goles

  • 119 Minuto 24 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Peter Lövner el va rematar Diego Rey amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 10 (Ocasión de contra por el centro): En Piermarco Binda va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 273 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Matrukitos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local José Chacón Piqueras va desviar el xut final de Piermarco Binda després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Kristiaan de Vreede de Matrukitos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 22 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Kristiaan de Vreede, en lloc de córrer, relliscava.