Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Girona F. C. (311845) - Tales (48047) » 209193632: T26/J2/II

Liga 209193632 Información oficial sobre el partido 209193632 en Hattrick

07.02.2009 14:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 2 / II.2 (3405)

Bandiera Rossa Trionferà Alineación oficial del equipo 'Bandiera Rossa Trionferà' en el partido 0 - 2 Castelldefels U.E. Alineación oficial del equipo 'Castelldefels U.E.' en el partido
0 - 1 Asher Berger (9')
0 - 2 Asher Berger (35')
Bandiera Rossa Trionferà Alineación oficial del equipo 'Bandiera Rossa Trionferà' en el partido 0 - 2 Castelldefels U.E. Alineación oficial del equipo 'Castelldefels U.E.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bandiera Rossa Trionferà Alineación oficial del equipo 'Bandiera Rossa Trionferà' en el partido 3 - 0 Castelldefels U.E. Alineación oficial del equipo 'Castelldefels U.E.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bandiera Rossa Trionferà

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Željko Bosotina va estar a punt de marcar al minut 18 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 236 Minuto 29 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Bohuš Kotásek haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Rojos al minut 29.
  • 201 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Stéphane Mayer va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 37 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 202 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Rojos va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 66 que Fausto De Grandis no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Stéphane Mayer es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 25 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Víctor Nogueira va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Javier Armero.

Castelldefels U.E.

Goles Goles

  • 174 Minuto 9 (Gol de penalti): Castelldefels va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Asher Berger va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 184 Minuto 35 (Gol de penalti): Al minut 35 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Castelldefels, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Asher Berger va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 7 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Mischa Voigts va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Víctor Nogueira per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 24, Francisco Clairac de Castelldefels va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Asher Berger es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 77 (Lesión leve): Després de 77 minuts jugats, Egor Litvinov es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Stevie Bourgue.