Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

De BierMeester Brouwerij (123769) - Caregue F.C. (123169) » 203420567: T25/R6

Copa 203420567 Información oficial sobre el partido 203420567 en Hattrick

12.11.2008 12:00:00
Copa: Temporada 25 / Ronda 6

De BierMeester Brouwerij Alineación oficial del equipo 'De BierMeester Brouwerij' en el partido 3 - 2 A. C. Loser Alineación oficial del equipo 'A. C. Loser' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
De BierMeester Brouwerij Alineación oficial del equipo 'De BierMeester Brouwerij' en el partido 0 - 1 A. C. Loser Alineación oficial del equipo 'A. C. Loser' en el partido
Tiene bastante suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

De BierMeester Brouwerij

Goles Goles

  • 105 Minuto 22 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Xavier Souto va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Werner Artz va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Brouwerij posava el marcador 1 a 1.
  • 142 Minuto 65 (Gol de contra por la izquierda): Immanuel Gnädinger va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 2 - 1 per a Brouwerij.
  • 142 Minuto 106 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Werner Artz de Brouwerij va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 2 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gabriel Rola de Brouwerij amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Selton Ipanema es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

A. C. Loser

Goles Goles

  • 170 Minuto 2 (Gol de falta): Al minut 2 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Ignacio Vivar Godoy va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.
  • 161 Minuto 67 (Gol por el centro): Loser van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 67, quan Casimiro Peña va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 7 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Tuure Ketomäki després de 7 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Rik Novinec va poder desviar-lo a córner.
  • 271 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Alfredo Bustamante que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Loser va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 52, quan Casimiro Peña va quedar-se sol davant el porter Rik Novinec, però aquest va poder aturar el xut.
  • 270 Minuto 68 (Ocasión de falta): En Ignacio Vivar Godoy va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 68. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 273 Minuto 105 (Ocasión por la derecha): Alessandro Migliore de Loser, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 105, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 9, Tuure Ketomäki de Loser va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 24 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Tuure Ketomäki de Loser es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 24.