Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Jorge Prieto FC (493507) - MEMBRILLO fc (487286) » 203151440: T25/R5

Copa 203151440 Información oficial sobre el partido 203151440 en Hattrick

05.11.2008 12:00:00
Copa: Temporada 25 / Ronda 5

REAL TURIASO Alineación oficial del equipo 'REAL TURIASO' en el partido 1 - 2 MEMBRILLO fc Alineación oficial del equipo 'MEMBRILLO fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
REAL TURIASO Alineación oficial del equipo 'REAL TURIASO' en el partido 1 - 3 MEMBRILLO fc Alineación oficial del equipo 'MEMBRILLO fc' en el partido
Tiene un resultado normal 0.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,1 % 0,3 % 92,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

REAL TURIASO

Goles Goles

  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): Al minut 29 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Víctor Zaragoza ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, TURIASO es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Al minut 10, Peter Hansson arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 241 Minuto 57 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de TURIASO, l'equip va recuperar la pilota al minut 57 i va contraatacar. En Víctor Zaragoza va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Antonio Dell'Anna de TURIASO es va emportar una amonestació al minut 25 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Víctor Zaragoza.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gonzalo Chacón Piqueras de TURIASO amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ignacio Bañales de TURIASO la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 84 (Tirita (médico)): Ignacio Bañales es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

MEMBRILLO fc

Goles Goles

  • 162 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Javier Coto per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 172 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Martin Horsdorfer quedar desmarcat i marcar per a MEMBRILLO al minut 62. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): MEMBRILLO quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Sergio Fabrés va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Luis Alberto Cabriales.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 27 (Lesión leve): En Guillem García ocupà el lloc d'en Roberto Anido Hermida al 27 minuts, dos minuts després que el jugador de MEMBRILLO quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 094 Minuto 86 (Tirita (médico)): Semblava que Pedro Sousa Tavares s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.