Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aragón Deportivo (1416182) - COA Alicante (1583862) » 193410675: T25/J1/IX

Liga 193410675 Información oficial sobre el partido 193410675 en Hattrick

11.10.2008 15:40:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 1 / IX.470 (60741)

Aragón Deportivo Alineación oficial del equipo 'Aragón Deportivo' en el partido 2 - 4 COA Alicante Alineación oficial del equipo 'COA Alicante' en el partido
0 - 1 Galdor Roldán Miñarro (23')
Jorge Narvaez Campos (31') 1 - 1
1 - 2 Yi Soo Chan (35')
1 - 3 Yi Soo Chan (54')
1 - 4 Xavier Mariscal (90')
Javier Maestre Santiago (90') 2 - 4
Aragón Deportivo Alineación oficial del equipo 'Aragón Deportivo' en el partido 2 - 4 COA Alicante Alineación oficial del equipo 'COA Alicante' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Aragón Deportivo Alineación oficial del equipo 'Aragón Deportivo' en el partido 0 - 7 COA Alicante Alineación oficial del equipo 'COA Alicante' en el partido
Tiene suerte 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aragón Deportivo

Goles Goles

  • 105 Minuto 31 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Jorge Manuel Ríos López va descol·locar totalment la defensa contrària i Jorge Narvaez Campos no va perdonar i va marcar el 1 - 1.
  • 102 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Deportivo va reduir el marcador al minut 90 a 2 - 4 quan Javier Maestre Santiago va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 28 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Eduard Holzmayr? Un error clamorós seu va donar a Jorge Manuel Ríos López una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 218 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner peinado): Lolo Gómez de Espinosa quasi marca en una jugada assajada de córner que Antonio Peñuela havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 24, Ignasi Vallori de Deportivo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Antonio Peñuela de Deportivo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Javier Maestre Santiago es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

COA Alicante

Goles Goles

  • 171 Minuto 23 (Gol por el centro): Amb 23 minuts jugats, Galdor Roldán Miñarro de Alicante va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 170 Minuto 35 (Gol de falta): Yi Soo Chan va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 35. 1 - 2 per a Alicante.
  • 184 Minuto 54 (Gol de penalti): Al minut 54 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Alicante, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Yi Soo Chan va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 1 - 3.
  • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Xavier Mariscal de Alicante l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 4 al minut 90 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Rodrigo López, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Rodrigo López va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 283 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Després de 40 minuts, Galdor Roldán Miñarro va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Víctor Ventimilla va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Manuel Elieche.