Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

good loking (1368343) - LOS DANONINOS (1436244) » 193282602: T25/J2/VIII

Liga 193282602 Información oficial sobre el partido 193282602 en Hattrick

18.10.2008 15:10:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 2 / VIII.231 (54032)

La Familia C.F. Alineación oficial del equipo 'La Familia C.F.' en el partido 3 - 2 Atlético de Barrax Alineación oficial del equipo 'Atlético de Barrax' en el partido
0 - 1 Noam Lanczner (1')
0 - 2 Marquito Turco (13')
Javier Moreno (25') 1 - 2
César Torres (64') 2 - 2
César Torres (65') 3 - 2
La Familia C.F. Alineación oficial del equipo 'La Familia C.F.' en el partido 3 - 2 Atlético de Barrax Alineación oficial del equipo 'Atlético de Barrax' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
La Familia C.F. Alineación oficial del equipo 'La Familia C.F.' en el partido 3 - 1 Atlético de Barrax Alineación oficial del equipo 'Atlético de Barrax' en el partido
Tiene un resultado normal 3.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,8 % 1,0 % 12,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Familia C.F.

Goles Goles

  • 102 Minuto 25 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 25 de partit i el marcador es posà 1 - 2 quan en Javier Moreno, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Familia a l'empat.
  • 113 Minuto 64 (Gol por la derecha): Els jugadors del Familia amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 64, deixant César Torres en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 123 Minuto 65 (Gol por la derecha): Passats 65 minuts, César Torres, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. Familia es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 12 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Marquito Turco no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Juan Pedro Hernández estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Juan Pedro Hernández va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 73 (Lesión leve): En Ignacio Anido Hermida ocupà el lloc d'en César Torres al 73 minuts, dos minuts després que el jugador de Familia quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Atlético de Barrax

Goles Goles

  • 137 Minuto 1 (Gol evento especial extremo + rematador): Douglas Freire Lins va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 1 de joc. Noam Lanczner es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 0 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 181 Minuto 13 (Gol por el centro): Marquito Turco de Atlético va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 13. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 74 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Douglas Freire Lins va fer una magnífica centrada, però la rematada de Iván Agüero va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marquito Turco de Atlético es va emportar una amonestació al minut 21 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Douglas Freire Lins de Atlético amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.