Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pegollos d'Horru (772166) - Stevino Ribeiro (436944) » 193183077: T25/J13/VI

Liga 193183077 Información oficial sobre el partido 193183077 en Hattrick

03.01.2009 14:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 13 / VI.501 (14819)

Pegollos de Horreu Alineación oficial del equipo 'Pegollos de Horreu' en el partido 1 - 2 Stevino Ribeiro Alineación oficial del equipo 'Stevino Ribeiro' en el partido
0 - 1 Edmon Cavaller (39')
0 - 2 Edmon Cavaller (77')
Giancarlo Moratti (79') 1 - 2
Pegollos de Horreu Alineación oficial del equipo 'Pegollos de Horreu' en el partido 1 - 2 Stevino Ribeiro Alineación oficial del equipo 'Stevino Ribeiro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pegollos de Horreu Alineación oficial del equipo 'Pegollos de Horreu' en el partido 0 - 1 Stevino Ribeiro Alineación oficial del equipo 'Stevino Ribeiro' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pegollos de Horreu

Goles Goles

  • 101 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79, Giancarlo Moratti es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 2, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 19 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Pegollos, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Miguel Hernández va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 286 Minuto 21 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 21 minuts, el Pegollos va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Pegollos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Roli Meisterhans va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 20, Raymond Daneels de Pegollos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Giancarlo Moratti de Pegollos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 35 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Cornelius Millard, jugador de Pegollos, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 35. Vujadin Urošević, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.
  • 095 Minuto 39 (Lesión): Pegollos es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Vladimír Srnec no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Roli Meisterhans al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 11 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Cornelius Millard, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

Stevino Ribeiro

Goles Goles

  • 171 Minuto 39 (Gol por el centro): Stevino agafava avantatge al minut 39 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Edmon Cavaller amb mestria.
  • 135 Minuto 77 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Edmon Cavaller de Stevino va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Shavit Halika va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 37, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Jesús Cubelos va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 281 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Edmon Cavaller va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 32, Benet Marco de Stevino va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Júlio Severo de Stevino va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.