Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gober Girer (438911) - Montjuic C.H. (795738) » 193180416: T25/J6/VI

Liga 193180416 Información oficial sobre el partido 193180416 en Hattrick

15.11.2008 14:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 6 / VI.454 (14772)

Gober Girer Alineación oficial del equipo 'Gober Girer' en el partido 1 - 2 Montjuic C.H. Alineación oficial del equipo 'Montjuic C.H.' en el partido
0 - 1 Miguel Ângelo Campilho (8')
0 - 2 Vladislav Chrástek (29')
Thorben Fahrrad (80') 1 - 2
Gober Girer Alineación oficial del equipo 'Gober Girer' en el partido 1 - 2 Montjuic C.H. Alineación oficial del equipo 'Montjuic C.H.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Gober Girer Alineación oficial del equipo 'Gober Girer' en el partido 1 - 3 Montjuic C.H. Alineación oficial del equipo 'Montjuic C.H.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,0 % 0,5 % 90,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gober Girer

Goles Goles

  • 102 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Als 80 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Gober va acabar amb la pilota als peus de Thorben Fahrrad que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Al minut 17, Alberto Agüeras va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 202 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Víctor Alcalde Morales va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 64 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Enrique Gotera de Gober amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 16 (Lesión leve): En Pedro Guzmán de Gober va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Abel Lama Chaves va prendre el seu rol al minut 16.
  • 091 Minuto 32 (Lesión leve): Gober va fer una substitució al minut 32. José Ángel Huerta va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Andoni Gomà.

Montjuic C.H.

Goles Goles

  • 171 Minuto 8 (Gol por el centro): Amb 8 minuts jugats, Miguel Ângelo Campilho de Montjuic va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 29 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Vladislav Chrástek de Montjuic l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 29 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 15 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Jerome de Kok. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 218 Minuto 69 (Ocasión evento especial córner peinado): George Grigorescu quasi marca en una jugada assajada de córner que Vladislav Chrástek havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 283 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Després de 76 minuts, Ruurd Consten va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Marc Sans va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 284 Minuto 83 (Ocasión de penalti): Al minut 83 de joc, Ruurd Consten de Montjuic va xutar un penal fort cap al mig de la porteria, però el porter no es va precipitar i va aturar el xut.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84 de partit, Miguel Ângelo Campilho va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 18 (Lesión leve): En Martin Andersson de Montjuic va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Konstantin Mogilny va prendre el seu rol al minut 18.