Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Trastolilla F.C. (989735) - lucer (122646) » 193137080: T25/J8/III

Liga 193137080 Información oficial sobre el partido 193137080 en Hattrick

29.11.2008 14:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 8 / III.16 (3423)

PIQUETE C F Alineación oficial del equipo 'PIQUETE C F' en el partido 2 - 2 lucer Alineación oficial del equipo 'lucer' en el partido
Steffen Haalboom (6') 1 - 0
Steffen Haalboom (18') 2 - 0
2 - 1 Christopher Irlacher (26')
2 - 2 Christopher Irlacher (72')
PIQUETE C F Alineación oficial del equipo 'PIQUETE C F' en el partido 2 - 2 lucer Alineación oficial del equipo 'lucer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PIQUETE C F Alineación oficial del equipo 'PIQUETE C F' en el partido 2 - 0 lucer Alineación oficial del equipo 'lucer' en el partido
Tiene un resultado normal 1.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PIQUETE C F

Goles Goles

  • 120 Minuto 6 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 6, indicava inequívocament que en Steffen Haalboom va saber trobar la xarxa rival. PIQUETE desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 130 Minuto 18 (Gol de falta): Al minut 18 en Steffen Haalboom va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 2 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): El jugador local Cornel Vancea per poc que no incrementa el marcador al minut 19. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Denis Galliot va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Al minut 64, Christopher Perryman gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Denis Galliot va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): En Steffen Haalboom, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Prospero Bettella. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Palle Egelund de PIQUETE la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

lucer

Goles Goles

  • 186 Minuto 26 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El lucer va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Christopher Irlacher rematés de volea a la xarxa. El 2 - 1 pujava al marcador al minut 26.
  • 141 Minuto 72 (Gol de contra por el centro): El lucer era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Christopher Irlacher va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 2 pujava al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Noah Byriel de lucer la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Christopher Irlacher de lucer amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 20 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Iván Solá, jugador de lucer, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 20. Antonio , mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.