Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Trastolilla F.C. (989735) - Putumayo (48845) » 193137062: T25/J3/III

Liga 193137062 Información oficial sobre el partido 193137062 en Hattrick

25.10.2008 14:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 3 / III.16 (3423)

PIQUETE C F Alineación oficial del equipo 'PIQUETE C F' en el partido 3 - 2 viciosos debutantes Alineación oficial del equipo 'viciosos debutantes' en el partido
0 - 1 Peter Henriksson (3')
Nicolaas Oost (5') 1 - 1
Alex Pihelga (29') 2 - 1
2 - 2 Do?ukan Göksever (54')
Nicolaas Oost (86') 3 - 2
PIQUETE C F Alineación oficial del equipo 'PIQUETE C F' en el partido 3 - 2 viciosos debutantes Alineación oficial del equipo 'viciosos debutantes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
PIQUETE C F Alineación oficial del equipo 'PIQUETE C F' en el partido 4 - 0 viciosos debutantes Alineación oficial del equipo 'viciosos debutantes' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PIQUETE C F

Goles Goles

  • 185 Minuto 5 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Nicolaas Oost, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 122 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Els seguidors del PIQUETE contenien la respiració mentre en Alex Pihelga s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 123 Minuto 86 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 86 gràcies a la jugada de Nicolaas Oost, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 37 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Daniel Garland, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 221 Minuto 67 (Ocasión por el centro): En Bernd-Wilhelm Kodon va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de PIQUETE se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Bernd-Wilhelm Kodon de PIQUETE amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Cornel Vancea de PIQUETE va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

viciosos debutantes

Goles Goles

  • 119 Minuto 3 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Miguel Pinto va treure un córner llarg cap al segon pal que en Peter Henriksson, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 1.
  • 108 Minuto 54 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Roger Manders és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Doğukan Göksever perquè aconseguís el 2 - 2. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 14 (Ocasión de contra de falta): El debutantes va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Miguel Pinto la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 260 Minuto 89 (Ocasión de falta): En Miguel Pinto va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.