Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

R.C.D. Espanyol de Barcelona (48215) - SparzTim (794209) » 193136958: T25/J6/III

Liga 193136958 Información oficial sobre el partido 193136958 en Hattrick

15.11.2008 14:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 6 / III.14 (3421)

C.F. Juventus Alineación oficial del equipo 'C.F. Juventus' en el partido 2 - 1 KamiCáceres Alineación oficial del equipo 'KamiCáceres' en el partido
Juan Pedro Sanpedro (13') 1 - 0
Fabián Caldelas (16') 2 - 0
2 - 1 Jules Voskuil (31')
C.F. Juventus Alineación oficial del equipo 'C.F. Juventus' en el partido 2 - 1 KamiCáceres Alineación oficial del equipo 'KamiCáceres' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.F. Juventus Alineación oficial del equipo 'C.F. Juventus' en el partido 1 - 0 KamiCáceres Alineación oficial del equipo 'KamiCáceres' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F. Juventus

Goles Goles

  • 115 Minuto 13 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 13 minuts de joc, Juan Pedro Sanpedro, corrent com un esperitat, superà primer Onur Yeğen per velocitat, i després el porter posant el 1 - 0 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 131 Minuto 16 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Juventus va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Fabián Caldelas progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Al minut 21 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Juan Pedro Sanpedro de Juventus va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Beneke Zöllner va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Fabián Caldelas una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 70, però una magnífica aturada de Francisco Carreras va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Perseu Delgado de Juventus amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 26 (Lesión): Juan Pedro Sanpedro no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Abba Hassan Asamm.
  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): En Abba Hassan Asamm de Juventus va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Maarten-Jan Beurskens va prendre el seu rol al minut 83.

KamiCáceres

Goles Goles

  • 141 Minuto 31 (Gol de contra por el centro): Dandy va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 31, quan Jules Voskuil, sol dins l'àrea, va aconseguir el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Gerold van der Duin que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 242 Minuto 22 (Ocasión de contra por la izquierda): El Dandy va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 22, però en Jorge Cortés García va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 29 (Ocasión de contra por la izquierda): Dandy van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 29, però el xut de Jules Voskuil des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Isidoro Lima de Dandy va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jan Bernhardsson de Dandy amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.