Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Alcohólicos y homónimos (488166) - SparzTim (794209) » 193136947: T25/J3/III

Liga 193136947 Información oficial sobre el partido 193136947 en Hattrick

25.10.2008 14:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 3 / III.14 (3421)

Alcohólicos y homónimos Alineación oficial del equipo 'Alcohólicos y homónimos' en el partido 4 - 1 KamiCáceres Alineación oficial del equipo 'KamiCáceres' en el partido
Kalervo Tuupanen (16') 1 - 0
Andreu Isach (23') 2 - 0
Ignacio Moure (24') 3 - 0
3 - 1 Jan Bernhardsson (61')
Pedro Carulla (84') 4 - 1
Alcohólicos y homónimos Alineación oficial del equipo 'Alcohólicos y homónimos' en el partido 4 - 1 KamiCáceres Alineación oficial del equipo 'KamiCáceres' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Alcohólicos y homónimos Alineación oficial del equipo 'Alcohólicos y homónimos' en el partido 3 - 1 KamiCáceres Alineación oficial del equipo 'KamiCáceres' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,2 % 0,3 % 7,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alcohólicos y homónimos

Goles Goles

  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Kalervo Tuupanen, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Alcohólicos se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 16.
  • 119 Minuto 23 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Alcohólicos va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Andreu Isach va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 0.
  • 132 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Al minut 24, Alcohólicos va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Ignacio Moure, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Pedro Carulla va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.

KamiCáceres

Goles Goles

  • 150 Minuto 61 (Gol de falta): Al minut 61, Jan Bernhardsson va reduir el desavantatge amb un llançament de falta. El xut va tocar a la barrera i va descol·locar el porter local. D'aquesta manera Dandy tornava a recuperar la confiança amb un 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 3 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Dandy van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Wu Siu-Wo, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Al minut 11, un refús desafortunat de Francesc Amatller, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Jan Bernhardsson no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Florentinas Tuskevičius de Dandy va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.