Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Calorros Team (47640) - A.D TITANES (30904) » 193136926: T25/J11/III

Liga 193136926 Información oficial sobre el partido 193136926 en Hattrick

20.12.2008 14:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 11 / III.13 (3420)

Calorros Team Alineación oficial del equipo 'Calorros Team' en el partido 4 - 4 Bachelors Delight Alineación oficial del equipo 'Bachelors Delight' en el partido
0 - 1 Jaime Mata (17')
Leonardo Jiménez (22') 1 - 1
David Nicolau (26') 2 - 1
2 - 2 Eckehardt Feilbogen (47')
Roger Montes (79') 3 - 2
Canuto Bangueses (81') 4 - 2
4 - 3 Jaime Mata (83')
4 - 4 Jordi Bernabé (85')
Calorros Team Alineación oficial del equipo 'Calorros Team' en el partido 4 - 4 Bachelors Delight Alineación oficial del equipo 'Bachelors Delight' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Calorros Team Alineación oficial del equipo 'Calorros Team' en el partido 5 - 2 Bachelors Delight Alineación oficial del equipo 'Bachelors Delight' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,6 % 0,9 % 11,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Calorros Team

Goles Goles

  • 116 Minuto 22 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 22 minuts quan Andrés Manera va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Leonardo Jiménez, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 1.
  • 123 Minuto 26 (Gol por la derecha): Passats 26 minuts, David Nicolau, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Calorros es posava per davant!
  • 119 Minuto 79 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Calorros va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Roger Montes va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 3 - 2.
  • 137 Minuto 81 (Gol evento especial extremo + rematador): Andrés Manera va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 81 de joc. Canuto Bangueses es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 4 - 2. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Leonardo Jiménez. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 221 Minuto 60 (Ocasión por el centro): En Leonardo Jiménez del Calorros ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 28 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Calorros puguin veure en Aldo Abelleira jugant de nou; ja que al minut 28 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Antonio Mendieta el va substituir sense tenir temps d'escalfar.
  • 095 Minuto 32 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en David Nicolau va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Hatem Leemans.

Bachelors Delight

Goles Goles

  • 171 Minuto 17 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Jaime Mata que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Bachelors.
  • 162 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Eckehardt Feilbogen per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.
  • 115 Minuto 83 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 83 minuts de joc, Jaime Mata, corrent com un esperitat, superà primer Andrés Méndez Alcaraz per velocitat, i després el porter posant el 4 - 3 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 164 Minuto 85 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 85 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de Bachelors. Jordi Bernabé el va llançar amb força i precisió. 4 - 4.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jorge San Emeterio de Bachelors es va emportar una amonestació al minut 21 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gian Franco Vargiu de Bachelors va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 514 Minuto 80 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Tommy Warnez després que el jugador de Bachelors li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.