Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FCacero (49093) - Papalegba (439586) » 193136903: T25/J6/III

Liga 193136903 Información oficial sobre el partido 193136903 en Hattrick

15.11.2008 14:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 6 / III.13 (3420)

FCacero Alineación oficial del equipo 'FCacero' en el partido 2 - 1 XAM Athlètic Alineación oficial del equipo 'XAM Athlètic' en el partido
Daniel Reina (15') 1 - 0
1 - 1 Atse van Lochem (26')
Jeamie Pire (85') 2 - 1
FCacero Alineación oficial del equipo 'FCacero' en el partido 2 - 1 XAM Athlètic Alineación oficial del equipo 'XAM Athlètic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FCacero Alineación oficial del equipo 'FCacero' en el partido 3 - 0 XAM Athlètic Alineación oficial del equipo 'XAM Athlètic' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FCacero

Goles Goles

  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): Daniel Reina va donar a FCacero un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 124 Minuto 85 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 85 que va permetre a l'equip local marcar el 2 - 1. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Jeamie Pire llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 6 (Ocasión de contra por la izquierda): FCacero van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 6, però el xut de Daniel Reina des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 285 Minuto 25 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Hannes Rust, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 218 Minuto 81 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Gheorghe Bota va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Kostas Tritsonis rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 221 Minuto 84 (Ocasión por el centro): En Felip Guimara del FCacero ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Jacobo Baquedano una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 88, però una magnífica aturada de Ernest Zubrzak va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jacobo Baquedano de FCacero amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Hannes Rust de FCacero la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Roberto Corrales Ortega de FCacero amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

XAM Athlètic

Goles Goles

  • 143 Minuto 26 (Gol de contra por la derecha): El jugador Atse van Lochem de Athlètic es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 1 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Günter Guldner, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 5 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Bartolomé Perdiguero va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Ard de Reiziger, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Günter Guldner de Athlètic va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 82 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Günter Guldner se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 65 (Tirita (médico)): Joaquim Buj es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.